Учешће наших ученика на манифестацији „Дечје Сретење“ у Тополи

Ученици и наставници издвојеног одељења у Тополи су имали велику част и задовољство да у недељу, 18. фебруара 2024. године, учествују на манифестацији „Дечје Сретење“ у Тополи.

Манифестација „Дечје Сретење“ је први пут одржана ове године, у организацији Фондације „Корени“ и под покровитељством ЊКВ принца Михаила и принцезе Љубице Карађорђевић. „Дечје Сретење“ је трајало четири дана, од 15. до 18. фебруара, и било је намењено деци узраста од 8 до 12 година. У богатом и пажљиво осмишљеном програму манифестације учествовала је и наша школа. На мини концерту који је одржан у Карађорђевом граду, тачније старој школи, представили су се ученици свих инструмената који се уче у издвојеном одељењу, као и хор одељења у Тополи, уз подршку наставника. Уз стандарде класичне музике који се уче у школи, и у складу са темом манифестације, на програму концерта су се нашле и неке од најлепших и најзначајнијих мелодија српске музике.

Нашој школи је била изузетна част да буде део ове, за децу веома значајне манифестације и овим путем се срдачно захваљујемо ЊКВ принцези Љубици Карађорђевић и Фондацији „Корени“ на позиву, указаном поверењу и сарадњи.

Како је изгледало учешће наше школе у манифестацији „Дечје Сретење“ можете погледати у наставку (фотограф Ненад Јаковљевић):

You may also like...