Модел наставе на почетку другог полугодишта

Модел наставе од 24. јануара 2022. године

 

На основу одлуке коју је 19.1.2022. године донео Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, обавештавамо вас о моделу наставе којим почиње друго полугодиште школске 2021/2022. године.

Настава у ОМШ „Петар Илић“ се од понедељка 24.1.2021. године организује и остварује по другом моделу, што значи следеће:
  • Ученици наше школе наставу похађају у живо у школи у супротној смени од основне школе.
  • Други модел наставе доноси промену само код предмета Хор.
  • Наставници поменутих предмета су у обавези да ученике поделе у 2 групе (у групама ће бити  приближно исти број ученика). Ученици ће бити благовремено обавештени ко је у којој групи.
  • Групе се на настави смењују на недељу дана. Прва група наставу прати у школи, а друга он-лајн. Наредне недеље група која је била он-лајн наставу прати у школи, а група која је била у школи наставу прати он-лајн.
  • За  време и током боравка у школи, од момента уласка у школско двориште до напуштања школског дворишта, обавезна је употреба заштитних маски  за све запослене, ученике и трећа лица.
  • Ученици на индивидуалној настави не мењају учионице и рад ће се одвијати по већ утврђеном распореду. Исто се важи и за групну наставу за предмете Солфеђо и Теорија музике. Настава ће се одвијати у складу са препорукама и мерама надлежних институција и органа.
  • Настава у издвојеном одељењу у Тополи ће се одвијати по истом моделу наставе као и у матичној школи.

 

У наставку можете наћи Одлуку као и Стручно-методолошко упутствo за спречавање уношења и контролу ширења COVID-19 у
Републици Србији (измене):

Odluka Tima 20.01.2022

Izmena Priloga 7 SMU_mera karantina za bliske kontakte COVID19 slucaja_final za distribuciju 18012022

Izmena Priloga 16 SMU_ izolacija 17012022 FINAL za distribuciju

 

You may also like...