Екскурзија у Крагујевцу

Екскурзија у Крагујевцу

У понедељак, 30. маја 2022. године 139 ученика наше школе су била на екскурзији у Крагујевцу. Ученици  матичне школе у Аранђеловцу и издвојеног одељења у Тополи, посетили су Акваријум на Природно-математичком факултету, а након предаха присуствовали су и извођењу опере „Краљ Артур“ у Књажевско-српском театру у Крагујевцу. По насмејаним лицима, видном узбуђењу и срећи, као и причама наших ученика, можемо са сигурношћу рећи да је екскурзија била веома успешна и жељно ишчекујемо нову прилику да се дружимо и стичемо нова знања на овај начин.

Ево и утисака наших ученика и ученица:

 

Екскурзија са музичком школом је била прелепо искуство. То је било добро време да искористим да се дружим са својим  пријатељима. Почетак смо започели у акваријуму са много занимљивих стварења. После смо имали прилику да одгледамо врло занимљиву оперу. Када сам се вратила кући из Крагујевца све сам испричала родитељима. Волела бих поново да проживим то дивно искуство са мојим пријатељима.

Мила, 2. разред

Највећи утисак на мене у акваријуму оставиле су пиране. У опери су ми се посебно свидели костими глумаца. На излету сам се дивно провела и волела бих да организујемо још неки.

Горана, 1. разред

Осећао сам се јако лепо док смо слушали оперу и јако ми је било лепо поготово што смо ишли да видимо акваријум. И желим да се то понови јер ми се екскурзија јако свидела.

Сергеј, 2. разред

Екскурзија у Крагујевцу ми се много допала. Ишла је скоро цела музичка школа. Уз мене су биле мпоје другарице Јана, Мила и Јована. Била сам у акваријуму и видела сам много занимљивих рибица, корњача и змија. У Крагујевцу смо слушали једну јако занимљиву оперу. Јако су ми се свидели звуци виолине. У повратку смо певали „In corpore sano“. Много ми се свидела ова екскурзија и волела бих да идемо опет.

Милица, 3. разред

Срећна сам што смо ове године ишли на екскурзију. Када смо били у акваријуму видела сам разне врсте риба. Те рибе су биле занимљиве. У аутобусу сам седела са мојом другарицом и цели пут смо се смејале. На опери је било занимљиво. Мислила сам да је иначе на оепри досадно, али на овој је било баш забавно. На овој екскурзији сам свашта нешто научила и први пут сам ишла на оперу.

Јована, 1. разред

По мом мишљењу, најлепши део посете Крагујевца је била опера. Такође, било је прелепо и акваријуму, има доста риба, корала и змија. Волела бих да опет идемо у Крагујевац јер је заиста било прелепо и лепо смо се провели.

Теодора, 4. разред

You may also like...